Despre Noi

Who We Are

Povestea noastră

Letheea Studio a luat naștere în luna octombrie 2018 din pasiune și din dorința de a redefini conceptul de salon de infrumusețare. Încă de la început am visat la un salon altfel. Un loc curat, intim, în care atunci când intri să uiți de probleme, de grabă sau de stres. Chiar dacă petrecem împreună 10 minute sau 3 ore, ne dorim să te simți ca acasă. Să povestim, să zâmbim și nu in ultimul rând să contribuim la starea de bine cu servicii de calitate și produse de top.

Atmosferă intimă

La Letheea Studio acordăm o importanță deosebită intimității tale. Posturile de lucru sunt spațioase, atât pentru specialistul nostru pentru o mai bună organizare, cât și pentru tine, pentru a nu simți vreun moment că toate privirile sunt ațintite asupra ta. Spațiul nostru este amenajat să te simți ca acasă. Îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie pentru confortul tău. Poți savura o cafea sau un ceai, poți citi o revistă sau să te uiți la televizor pe perioada șederii tale la salon. Dacă te-am convins, te asteptam la salon!

Personalul nostru

Echipa Leetheea Studio este formată din specialiști în domeniul beauty, aflați într-o  continuă formare pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți pe care le poți experimenta. Fie că îți dorești o schimbare totală de look, sau vrei să rămâi conservatoare culorii roșii pe unghii, suntem alături de tine și vom găsi întotdeauna rețeta perfectă pentru o stare de euforie!

Partenerii noștri

Încă de la început ne-am dorit ca serviciile oferite să fie efectuate cu produse profesionale de top. Astfel, am ajuns sa colaborăm cu furnizori de top pentru  branduri cunoscute în îngrijirea unghiilor, O.P.I. și CND (Shellac), a părului, precum Joico, CHI, Morocanoil și pentru îngrijirea tenului, Academie, Bruno Vassari, Anubis, BCN Internațional.